Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка Pexels Горски пожари бушуват близо до Йерусалим, предизвиквайки

...
 Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка Pexels Горски пожари бушуват близо до Йерусалим, предизвиквайки
Коментари Харесай

Горски пожари бушуват близо до Йерусалим, евакуират стотици

 

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Снимка Pexels
Горски пожари бушуват покрай Йерусалим, предизвиквайки евакуации и съмнения за палежи.
Десетки израелски пожарникари бяха изпратени да се борят с два огромни горски пожара, избухнали в хълмовете покрай Йерусалим в сряда. Стотици хора бяха евакуирани, като полицията проверява палежи като допустима причина, написа RT.

Жителите на общността Ma`ale HaHamisha, обитаема с съвсем 800 души, получиха заповед да изоставен домовете си, когато пламъците се доближават. Пожарите също доведоха до затваряне на някои пътища и автомагистрали, а Израелските железници стопираха за малко услугите по високоскоростната линия сред Йерусалим и Тел Авив.

Сесията на процеса за корупция на премиера Бенямин Нетаняху, която сега се организира в Йерусалим, завърши по-рано в сряда поради пожара.

Над града висеше купчина компактен черен пушек, като управляващите поучаваха хората със сърдечни и белодробни болести, както и възрастните хора, децата и бременните дами, да стоят на закрито. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР